Kismama jóga / Nalíni női jóga / Hangfürdő

Kismama jóga:
10 éves aktív tapasztalattal, örömmel hívok, minden olyan várandós, közösségbe vágyó, biztonságos mozgásformát kereső anyukát, akik szívesen csatlakoznának Biatorbágyon kismama jóga órákhoz. 
Minden alkalommal lehetőség adódik, hogy elsajátítsd, mélyítsd azokat a légzéstechnikákat és pozíciókat, amik mind a várandósság mind a szülés-születés hullámaiban támogatást adnak. A jóga, a befelé figyelés és kapcsolódás önmagadhoz és a babádhoz egy mélyebb tudatosságot és rálátást ad a benned zajló folyamatokra.

Nalíni női jóga:
Minden héten szeretettel hívlak egy megújulási és testet-lelket feltöltő 1,5 órás elvonulásra. Testünk és lelkünk lélegzettel, figyelemmel, tánccal, ászanákkal, hangfürdővel olykor mesével átjárva frissítjük fel és tesszük oldottá.
A félévet Elizabeth Davis: Életkör c. könyvének 13 archetípusa fogja meghatározni a megfelelő ászana gyakorlás és az ehhez kapcsolódó szellemi munka fogja majd átjárni.

Hangfürdő
A hangmasszázs egy különleges élmény mely tisztító, feltöltő hatásaival emeli a rezgésszintet, harmóniát teremt energetikai rendszerünkben., segíti helyre állítani a megzavart energia egyensúlyt, megnyugodni.
Ajánlott, ha lelki problémáinkon szeretnénk változtatni, öngyógyító folyamatainkat szeretnénk beindítani. A hangok közvetlenül kapcsolnak össze minket az Egyetemes Intelligenciával,
ősi tanítás, hogy minden emberi testnek van egy alapvető rezgése, és ha rá tudunk hangolódni erre a frekvenciára, úgy a magunkkal való kapcsolatunk egészségesebbé és gazdagabbá válik.
A test öngyógyít, megpihen, felfrissül. Önmagunkra szánt idő MINDIG megtérül!!

Kapcsolat

Gáspár Gabriella
Nalíni női jóga, kismama és baba-mama jógaoktató, Női kör és szertartásvezető, Bach-virág tanácsadó, családállítás vezető

Az órákra bejelentkezés szükséges, keress bizalommal!
Telefon: 0630/515-06-24
E-mail: gaspargabriella078@gmail.com
Facebook:
Női: https://www.facebook.com/groups/electrajogater
Kismama: https://www.facebook.com/groups/kismamajogaelectrajogater

Hiszem, hogy napi 8 órás munkám, 2 gyermekem mellett is fontos mindig időt szánni az önképzésre, fejlődésre és kikapcsolódásra egymás segítésére, megtartására.